SABOR LATINO WORKSHOP SERIES

SABOR LATINO WORKSHOP SERIES

Varje fredag under hela hösten håller vi på Sabor Latino Dance Academy workshops inom olika dansstilar och med olika instruktörer. Alla workshops hålls på Fryshuset, Mårtendalsgatan 2-8. Om inget annat anges så passar de för alla åldrar och kräver ingen anmälan i par ifall workshopen är pardans. Ibland krävs tidigare danserfarenhet inom den aktuella dansstilen, ibland behöver du inte ha några förkunskaper alls. Håll utkik här för att inte missa de workshops inom den dansstilen som just du önskat och längtat efter! 

Höstens premiär av våra workshop series står Nando Menjura för!  Han kommer att hålla en intensiv workshop i salsa shines & bodymovement On1, där du får lära dig steg, kropssrörelser och stil, som tar din dans till nästa nivå! Energin är garanterat på topp och 100 % Sabor Latino!

NIVÅ: Nivån på denna workshop passar dig som har dansat salsa ett tag och vill utvecklas i din egen dans, alternativt att du är har annan danserfarenhet som gör att du har lätt att lära dig och du vill få inspiration och nya infallsvinklar!

INSTRUKTÖR: Nando Menjura
Nando kommer ursprungligen från Bogotá, Colombia och har en flerårig karriär som dansare, koreograf och instruktör. Ända sedan han flyttade till Sverige sprider han med stor kunskap, entusiasm och glädje sin passion för dans, musik och träning. Nando är en av grundarna av Sabor Latino Dance Academy och undervisar alla stilar av salsa och andra latinamerikanska danser.

DATUM: Fredag 30:e Augusti
TID: 19.00-21.00
PRIS: 250 kr BOKA/BOOK
Antalet platser är begränsade! Endast i mån av plats går det att komma drop-in. Platsförfrågan görs till 073-0658667 alt. info@slda.se.