SABOR LATINO WORKSHOP SERIES

SABOR LATINO WORKSHOP SERIES

Varje fredag under hela hösten håller vi på Sabor Latino Dance Academy workshops inom olika dansstilar och med olika instruktörer. Alla workshops hålls på Fryshuset, Mårtendalsgatan 6. Om inget annat anges så passar de för alla åldrar och kräver ingen anmälan i par ifall workshopen är pardans. Ibland krävs tidigare danserfarenhet inom den aktuella dansstilen, ibland behöver du inte ha några förkunskaper alls. Håll utkik här för att inte missa de workshops inom den dansstilen som just du önskat och längtat efter! 

 Lär dig teknik och rytmik i sensuella rörelsemönster och hitta balans, kroppskontroll och ”flow” i dansen. Vi kommer att jobba med isoleringar, body rolls, höft- och huvudrörelser, snurrteknik samt hur du stylar dina armar “the sensual way”!

Vi kommer att sätta ihop det vi går igenom i en sensuell koreografi baserad på bachatamusik! Det övergripande målet med workshopen är bli bekvämare i sina rörelser och boosta självförtroendet på dansgolvet!

NIVÅ: Denna workshop har en öppen nivå men kräver en viss dansvana och koordinationsförmåga. Det spelar ingen roll vilken genre du har dansat tidigare. Tempot kommer att vara intensitvt!

INSTRUKTÖR: Susie Häggqvist
Dansaren, koreografen och tillika en av grundarna av Sabor Latino Dance Academy, Susie Häggqvist, har dansat sedan barnsben och har en gedigen meritlista inom latinamerikansk dans, som hon brinner för!

DATUM: Fredag 18:e oktober
TID: 19.00-21.00
PRIS: 250 kr BOKA/BOOK
Antalet platser är begränsade! Endast i mån av plats går det att komma drop-in. Platsförfrågan görs till 073-0658667 alt. info@slda.se.

Missa inte möjligheten att lära dig bryta ner mamborytmen tillsammans med vår internationella gästinstruktör, Roy Gomez! Workshopen kommer att innehålla både teori och praktik i musikalitet och rörelse, med målet att utveckla en het mambostil! Vi kommer att jobba med rytm- och slagverksövningar, grundläggande kunskap i att lyssna på conga, clave, guiro och bas samt hur du blir ett med musiken när du tar dig an dansgolvet!

NIVÅ: Inga förkunskaper krävs för att delta på denna workshop, som passar lika bra för den erfarne dansaren som för dig som är nyfiken att lära dig mig om rytm, musik och rörelse!

INSTRUKTÖR: Roy Gomez (México)
Roy har sina rötter i Mexico och är en professionell dansare med mer än 17 års erfarenhet inom salsascenen. Han är även utbildad inom modern dans på professionell nivå och hans stil är en fusion av oika tekniker, rytmer och former av rörelse. Han är kunnig inom musik, framför allt latin percussion och hans största motivation är att sprida dans- och musikkonsten var han än befinner sig och hans känner sig som hemma när han står på scenen!

DATUM: Fredag 25:e oktober
TID: 19.00-21.00
PRIS: 250 kr BOKA/BOOK
Antalet platser är begränsade! Endast i mån av plats går det att komma drop-in. Platsförfrågan görs till 073-0658667 alt. info@slda.se
.
Klicka för att öppna vårt event på Facebook.

Få en kickstart in i salsans underbara värld tillsammans med VM-vinnarna iSabor Latino Melaza! Under två intensiva timmar kommer du få lära dig grundsteg, höger- och vänstersnurr samt grundläggande figurer i pardans.
Du behöver inte anmäla dig med en partner för att delta! Ange bara i anmälan om du önskar att dansa som följare eller som förare. Du kommer att få med dig allt du behöver för att kunna träna vidare på egen hand och kanske våga gå en längre kurs framöver?!
Hur som helst – Varning för mersmak!

NIVÅ: INGA FÖRKUNSKAPER KRÄVS! Den här workshopen är perfekt för dig som vill lära dig att dansa salsa men som ännu inte har tagit steget. Kanske har du testat tidigare eller är du nyfiken att veta om det är något för dig?!

INSTRUKTÖRER: Sabor Latino Melaza
Du kommer att få lära dig salsa av inga mindre än VM-vinnarna från WLDC i december 2018, dansarna i Sabor Latino Melaza! Förutom att de är väldigt duktig på att dansa själva, så kommer de på ett pedagogiskt och lekfullt sätt lära dig grunderna.

DATUM: Fredag 4:e oktober
TID: 19.00-21.00
PRIS: 250 kr BOKA/BOOK
Antalet platser är begränsade! Endast i mån av plats går det att komma drop-in. Platsförfrågan görs till 073-0658667 alt. info@slda.se.