SABOR LATINO WORKSHOP SERIES

SABOR LATINO WORKSHOP SERIES

Varje fredag under hela hösten håller vi på Sabor Latino Dance Academy workshops inom olika dansstilar och med olika instruktörer. Om inget annat anges så passar de för alla åldrar och kräver ingen anmälan i par ifall workshopen är pardans. Ibland krävs tidigare danserfarenhet inom den aktuella dansstilen, ibland behöver du inte ha några förkunskaper alls. Håll utkik här för att inte missa de workshops inom den dansstilen som just du önskat och längtat efter! 

Klick för att komma till vårt event på Facebook.
Efter önskemål kommer nu ytterligare en workshop med fokus på att dansa snyggt i klackar! Stor vikt kommer att läggas på att hitta balans och ”flow”, helt enkelt att bli mer bekväm i dansen!

Under första delen kommer du att få göra övningar för att förbättra balans, viktöverföring och följsamhet i dansen, samt olika rytmikövning för att göra din dans mer dynamisk.

Under andra delen kommer du att få omsätta övingarna i praktik och gå igenom en fartfylld och het koreografi som innehåller både salsa och cha cha cha. Allt det du tränat på under workshopens inledande del integreras, hela tiden med fokus på balans, rytmik och följsamhet!

Vill du bli bättre på att dansa i klack och gillar latinamerikansk musik- se till att boka det här tillfället i din kalender!

NIVÅ: Denna workshop passar för dig som vill bli mer bekväm i att dansa i klack, oavsett hur länge du har dansat, så även erfarna dansare och vill ha en ”reality check” och jobba med den viktiga grundtekniken som gör den stora skillnaden! Tempot kommer att vara intensivt!

INSTRUKTÖR: Susie Häggqvist
Dansaren, koreografen och tillika en av grundarna av Sabor Latino Dance Academy, Susie Häggqvist, har dansat sedan barnsben och har en gedigen meritlista inom latinamerikansk dans, som hon brinner för!

DATUM: Fredag 13 december
PLATS: House of Shapes, Hornsgatan 103
TID: 17.30-19.30
PRIS: 250 kr BOKA/BOOK
Antalet platser är begränsade! Endast i mån av plats går det att komma drop-in. Platsförfrågan görs till 073-0658667 alt. info@slda.se.