SABOR LATINO WORKSHOP SERIES

SABOR LATINO WORKSHOP SERIES

Varje fredag under hela våren håller vi på Sabor Latino Dance Academy workshops inom olika dansstilar och med olika instruktörer. Om inget annat anges så passar de för alla åldrar och kräver ingen anmälan i par ifall workshopen är pardans. Ibland krävs tidigare danserfarenhet inom den aktuella dansstilen, ibland behöver du inte ha några förkunskaper alls. Håll utkik här för att inte missa de workshops inom den dansstilen som just du önskat och längtat efter! 

Klicka på bilden för att öppna vårt event på Facebook.

Ta chansen och utveckla din bachata tillsammans med vår gästinstruktör Jessie Spångberg, som är en av Skandinaviens främsta och mest erfarna instruktörer inom bachata!

Fokus kommer att ligga på grundläggande teknik i att föra och följa, styling och roliga kombinationer som du kan ta direkt till dansgolvet!

NIVÅ: Denna workshop passar dig som redan dansar bachata och känner dig säker på grunderna och vill utveckla din dans. Tempot kommer att vara intensivt.

INSTRUKTÖR: Jessie Spångberg
Jessie bor i Göteborg där han framgångsrikt driver dansskolan Esconde Dance sedan 2012. Han har flera års erfarenhet av att undervisa och är flitigt anlitad instruktör på festivaler och events.

DATUM: Fredag 6:e mars

TID: 19.00-21.00

PLATS: Tjurbergsgatan 27A (T-bana: Skanstull, utgång Allahelgonagatan)

PRIS: 250 kr BOKA/BOOK
Antalet platser är begränsade! Endast i mån av plats går det att komma drop-in. Platsförfrågan görs till 073-0658667 alt. info@slda.se.
Klicka på bilden för att komma till vårt event på Facebook.

Missa inte möjligheten att lära dig behärska mambo/salsa on2 lika väl som salsa on1, tillsammans med Felix och Susie! Workshopen kommer att innehålla både teori och en massa praktik i musikalitet, rytmik och bodymovement, med målet att utveckla en het mambostil!

NIVÅ: Denna workshop passar dig som redan dansar salsa och är bekväm med att dansa socialt men ännu inte tagit steget att lära dig att dansa mambo!

INSTRUKTÖRER: Felix Brinck & Susie Häggqvist
Felix har dansat salsa i flera år och han behärskar alla stilar i genren, vilket gör honom till en komplett salsadansare och en uppskattad instruktör på Sabor Latino Dance Academy. Han är lika passionerad för kubansk timba, guaguanco och afro som för crossbody salsa, i synnerhet mambo/salsa on2.
Susie är en passionerad dansare och instruktör och tillika en av grundarna av Sabor Latino Dance Academy. Dansat har hon gjort sedan barnsben och har en gedigen meritlista inom både show- och tävling i latinamerikanske dans, som hon brinner för!

DATUM: Fredag 21:a februari
PLATS: Tjurbergsgatan 27A (T-bana: Skanstull, uppgång Allahelgonagatan)
TID: 19.00-21.00
PRIS: 250 kr BOKA/BOOK
Antalet platser är begränsade! Endast i mån av plats går det att komma drop-in. Platsförfrågan görs till 073-0658667 alt. info@slda.se.