SABOR LATINO WORKSHOP SERIES

SABOR LATINO WORKSHOP SERIES

Varje fredag under hela våren håller vi på Sabor Latino Dance Academy workshops inom olika dansstilar och med olika instruktörer. Om inget annat anges så passar de för alla åldrar och kräver ingen anmälan i par ifall workshopen är pardans. Ibland krävs tidigare danserfarenhet inom den aktuella dansstilen, ibland behöver du inte ha några förkunskaper alls. Håll utkik här för att inte missa de workshops inom den dansstilen som just du önskat och längtat efter! 

Klicka på bilden för att öppna vårt event på Facebook.

Ta chansen och utveckla din bachata tillsammans med vår gästinstruktör Jessie Spångberg, som är en av Skandinaviens främsta och mest erfarna instruktörer inom bachata!

Fokus kommer att ligga på grundläggande teknik i att föra och följa, styling och roliga kombinationer som du kan ta direkt till dansgolvet!

NIVÅ: Denna workshop passar dig som redan dansar bachata och känner dig säker på grunderna och vill utveckla din dans. Tempot kommer att vara intensivt.

INSTRUKTÖR: Jessie Spångberg
Jessie bor i Göteborg där han framgångsrikt driver dansskolan Esconde Dance sedan 2012. Han har flera års erfarenhet av att undervisa och är flitigt anlitad instruktör på festivaler och events.

DATUM: Fredag 6:e mars

TID: 19.00-21.00

PLATS: Tjurbergsgatan 27A (T-bana: Skanstull, utgång Allahelgonagatan)

PRIS: 250 kr BOKA/BOOK
Antalet platser är begränsade! Endast i mån av plats går det att komma drop-in. Platsförfrågan görs till 073-0658667 alt. info@slda.se.

We’re taking it to the streets!

Gör dig redo för en riktig urladdning inför helgen, då Yunier bjuder upp till reggaeton! Denna workshop är ett måste för dig som gillar musikstilarna reggaeton, cubaton och timbaton, som fullkomligt har erövrat världens musikscener!

Reggaeton som dans har sin bas i de latinamerikanska afrodanserna, inspirerad av reggae och med influenser från hiphop. Dansen bygger på en kombination av rörlighet och tydlighet med fokus på kroppens centrum.

NIVÅ: Den här workshopen har en öppen nivå och passar dig som har lite danserfarenhet, men du behöver inte vara expert! Som vanligt på våra workshops är tempot intensivt och vi lovar att energin kommer att vara på topp!

INSTRUKTÖR: Yunier Oviedo.
Yunier är född och uppvuxen på Kuba och har studerat vid Arsenal School, Escuela Nacionál de Arte, där han utbildades i balett, modern dans, teater, musik, och latinamerikanska dansstilar.

DATUM: Fredag 13 mars
PLATS: Tjurbergsgatan 27A (T-bana: Skanstull, uppgång Allahelgonagatan)
TID: 19.00-21.00
PRIS: 250 kr BOKA/BOOK
Antalet platser är begränsade! Endast i mån av plats går det att komma drop-in. Platsförfrågan görs till 073-0658667 alt. info@slda.se.