SABOR LATINO TEAMS

SABOR LATINO TEAMS

Som en del i vår verksamhet erbjuder vi på Sabor Latino Dance Academy möjligheten för amatördansare att ta sin dans till scen och tävling, under trygg vägleding av Nando Menjura och Susie Häggqvist.

Vi söker alltid dig som har driv, disciplin och inte minst vilja att ge det lilla extra! Du ska älska dans och villig att jobba dedikerat mot gemensamma mål! Vi välkomnar dansare med olika dansbakgrund för att skapa dynamiska och spektakulära gruppkoreografier för både show och tävling i salsa, bachata & cha-cha-cha.
 
Sabor Latino Dance Academy, Sibyllegatan 29 (T-bana: Östermalmstorg).
 
SABOR LATINO ACHÉ
För våra yngre talanger upp till 16 år erbjuder vi möjligheten att lära sig teknik, koreografi, uttryck och allt annat som behövs för show och tävling inom latinamerikansk dans. Tidigare danserfarenhet krävs.
 
SABOR LATINO SAOCO
Vårt parteam Saoco är för dig som vill utvecklas som dansare och få möjlighet att uppträda och tävla både i Sverige och internationellt i danserna Salsa och Bachata. Sabor Latino Saoco har bland mycket annat tävlat i Spanien, Tyskland och senast i USA, där de lyckades att ta hem guld i World Latin Dance Cup i divisionen Salsa Amateur Team i december 2018! 
 
SABOR LATINO MELAO & OMELÉ
Vi har inte mindre än två ladies teams på Sabor Latino Dance Academy. Här får du möjligheten att ta din dans till nästa nivå och satsa på både show och tävling i Salsa, Bachata och Cha Cha Cha! Ladies teams under vår ledning har bland annat representerat Sverige på tävlingar i både Tyskland, Frankrike och USA samt uppträtt både i Sverige och internationellt.
 
SABOR LATINO MELAZA (PRO-AM)
Har du det som krävs för att satsa på dansen extra mycket?! Vi öppnar upp möjligheten att dansa tillsammans med Nando & Susie och presentera koreograifer för show och tävling både i Sverige och internationellt. Ett krav är att du behärskar Salsa On2 och att du har tidigare erfarenhet av att stå på en dansscen. I december 2018 vann Sabor Latino Melaza guld på World Latin Dance Cup i Orlando, USA i divisionen Pro-Am Salsa Team!
 
 För mer information kontakta oss!

E-post: info@slda.se
FB: Sabor Latino Dance Academy, Nando Menjura, Susie Häggqvist

SABOR LATINO SAOCO PÅ TV4 NYHETSMORGON 11/1 2018

Anmälan/REGISTRATION: Sabor latino teams våren 2018

Anmäl ditt deltagande i länkarna/register you participation in the links:

Sabor Latino Aché

Sabor Latino Saoco

Sabor Latino Melao

Sabor Latino Melaza

BLI MEDLEM I VÅRA TEAMS!

Vi söker ständigt dansare som har driv, disciplin och inte minst vilja att ge det lilla extra! Vi ser att du älskar dans och att jobba mot gemensamma mål. Vi välkomnar dansare med olika dansbakgrund för att skapa dynamiska och spektakulära gruppkoreografier för både show och tävling i salsa, bachata & cha-cha-cha.

För att veta mer eller för att berätta varför just du skulle passa som dansare hos oss, mejla oss på  info@slda.se.