SABOR LATINO SCEN & TÄVLING

TA DIN DANS TILL NÄSTA NIVÅ – DANSA I NÅGOT AV VÅRA TEAMS!

Klicka på bilden för att komma till vår YouTube-kanal!

Vill du utmana dig själv och ta din dans till nästa nivå?! Välkommen att vara med och skriva salsahistoria tillsammans med oss på Sabor Latino Dance Academy! Vi söker dig som har driv, disciplin och inte minst vilja att ge det lilla extra! Du ska älska dans och att jobba mot gemensamma mål. Vi välkomnar dansare med olika dansbakgrund för att skapa dynamiska och spektakulära koreografier både show och tävling! 

SABOR LATINO IRÉ/ ACHÉ/ BATÁ 

För alla unga talanger upp till 15 år, killar som tjejer, erbjuder vi förberedande tävlingsträning (Iré) samt coaching och träning till redan erfarna tävlingsdansare (Aché) inom solo- & duo- disciplinerna i salsa, bachata och merengue! Våren 2020 kommer vi också att ge möjlighet att jobba med en gruppkoreografi (Batá) med målsättningen att tävla på SM i dans som går av stapeln 20-24 maj i Eskilstuna. Gruppkoreografin kommer att innehålla både pardans och individuell dans.

I alla tre grupper kommer stort fokus att ligga på dansteknik, artistiskt uttryck, rytm, musikalitet och allt annat som behövs för att inta tävlingsgolvet med storm! Iré, Aché & Batá kommer även att uppträda på Sabor Latinos vårfest samt på Nationaldagsfirandet i Rålis. Datum för vårfesten meddelas i början av terminen.

TRÄNINGSTIDER MED START V.4 – KOM & PROVA GRATIS!

SABOR LATINO ACHÉ: Måndagar kl 16.00-17.00, Upplandsgatan 49 BOKA/BOOK

SABOR LATINO IRÉ: Onsdagar kl 16.00-17.00, Upplandsgatan 49 BOKA/BOOK

SABOR LATINO BATÁ: Söndagar kl 13.00-14.00, Upplandsgatan 49 BOKA/BOOK

 SABOR LATINO LADIES MELAO/PRO-AM

Ta chansen att var med i något av våra ladies teams på Sabor Latino Dance Academy! I våra ladies teams får du verkligen möjligheten att utvecklas i en dynamisk och givande miljö och får massa nya vänner på köpet! Du kommer att utmanas i såväl salsa, bachata och cha cha cha! Ladies teams under vår ledning har bland annat representerat Sverige på tävlingar i både Tyskland, Frankrike och USA samt uppträtt både i Sverige och internationellt. Under våren finns flera spännande projekt och vi söker dansare som vill satsa extra mycket på sin dans och som gillar att jobba ihop med andra! Danserfarenhet krävs! 

TRÄNINGSTIDER MED START V.4

SABOR LATINO MELAO: Lördagar kl 12.00-14.00, Tjurbergsgatan 27 BOKA/BOOK

SABOR LATINO LADIES PRO-AM: Lördagar kl 15.00-17.00, Fryshuset sal 2, Mårtendalsgatan 6, BOKA/BOOK

SABOR LATINO PRO-AM SALSA TEAM ON2 

NYHET 2020! Gillar du att dansa salsa i par och att jobba i grupp? Vill du sätta gemensamma dansmål inför tävling och scenframträdanden tillsammans med oss på Sabor Latino Dance Academy? Välkommen till vårt nya salsa pro-am team! Som medlem i våra teams får du verkligen möjligheten att utvecklas i en dynamisk och givande miljö och får massa nya vänner på köpet! Teams under vår ledning har bland annat representerat Sverige på tävlingar i både Tyskland, Frankrike, Spanien och USA samt uppträtt både i Sverige och internationellt och har flera första- och pallplatser från bland annat World Latin Dance Cup i USA!. 

Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av att stå på en dansscen och gärna erfarenhet från tävling sedan tidigare. Vi kommer att jobba med koreografier i salsa on2 med inslag av cha cha cha och även bachata!

TRÄNINGSTIDER MED START V.4

SABOR LATINO PRO-AM SALSA TEAM ON2: Lördagar 10.00-12.00, Tjurbergsgatan 27 BOKA/BOOK

För mer information kontakta Susie Häggqvist via e-post på susie.haggqvist@slda.se eller telefon/WhatsApp: 073-0658667.

SABOR LATINO DANCE ACADEMY TV4 NYHETSMORGON 11/1 2018