SABOR LATINO SCEN & TÄVLING

SABOR LATINO SCEN & TÄVLING

Vi på Sabor Latino Dance Academy erbjuder möjligheten för dansare i alla åldrar att utveckla sin dans och sitt artistiska uttryck inför både scen och tävling, under trygg vägledning av flerfaldiga SM – och VM-medaljörer.

Träningstider hösten 2019:

SABOR LATINO COMPETITION (ACHÉ)
Måndagar kl 16.00-17.00 & Söndagar kl 12.20-13.20

SABOR LATINO MELAO
Lördagar kl 11.00-13.00

SABOR LATINO OMELÉ
Lördagar kl 15.00-17.00 

SABOR LATINO COMPETITION (ACHÉ)
För våra yngre talanger upp till 16 år erbjuder vi möjligheten att lära sig teknik, koreografi, uttryck och allt annat som behövs för show och tävling inom de latinamerikanska danserna salsa, bachata och merengue. Tidigare danserfarenhet krävs.
SABOR LATINO MELAO & OMELÉ
Vi har inte mindre än två ladies teams på Sabor Latino Dance Academy. Här får du möjligheten att ta din dans till nästa nivå och satsa på både show och tävling. Du kommer att utmanas i såväl salsa, bachata och cha cha cha! Ladies teams under vår ledning har bland annat representerat Sverige på tävlingar i både Tyskland, Frankrike och USA samt uppträtt både i Sverige och internationellt.
SABOR LATINO MELAZA (PRO-AM)
Har du det som krävs för att satsa på dansen extra mycket?! Här får du möjligheten att dansa i showsammanhang och tävling, både i Sverige och internationellt. Ett krav är att du behärskar Salsa On2 och att du har tidigare erfarenhet av att stå på en dansscen. I december 2018 vann Sabor Latino Melaza guld på World Latin Dance Cup i Orlando, USA i divisionen Pro-Am Salsa Team!
För mer information kontakta oss!

E-post: info@slda.se
FB: Sabor Latino Dance Academy, Susie Häggqvist

SABOR LATINO SAOCO PÅ TV4 NYHETSMORGON 11/1 2018

Anmälan/REGISTRATION HÖSTEN 2019

Anmäl ditt deltagande i länkarna/register you participation in the links:

Sabor Latino Competition (Aché)

Sabor Latino Melao

Sabor Latino Omelé

Sabor Latino Melaza