SABOR LATINO TEAMS

SABOR LATINO TEAMS

Som en del i vår verksamhet erbjuder vi på Sabor Latino Dance Academy möjligheten för amatördansare att ta sin dans till scen och tävling, under trygg vägleding av Nando Menjura och Susie Häggqvist.

Vill du ingå i något av våra teams och få chansen att stå på scen och tävla internationellt?! Ta då chansen att bli en av våra dansare!

Vi söker dig som har driv, disciplin och inte minst vilja att ge det lilla extra! Du ska älska dans och att jobba mot gemensamma mål. Vi välkomnar dansare med olika dansbakgrund för att skapa dynamiska och spektakulära gruppkoreografier för både show och tävling i salsa, bachata & cha-cha-cha.

NYHET! SABOR LATINO ACHÉ
För våra yngre talanger upp till 15 år kommer vi från och med i höst att erbjuda möjligheten att lära sig teknik, koreografi, scenuttryck och allt annat som behövs för show och tävling inom latinamerikansk dans. Tidigare danserfarenhet rekommenderas starkt.
Träningstid: Tisdagar & Torsdagar kl 16:15-17:15

SABOR LATINO SAOCO
I vårt parteam Saoco utvecklas du som dansare och får möjlighet att uppträda och tävla både i Sverige och internationellt i danserna Salsa och Bachata. Sabor Latino Saoco har bland mycket annat tävlat i Spanien, Tyskland och senast i USA, där de lyckades att ta hem en 2:a plats i World Latin Dance Cup samt gjort ett showframträdande live på TV4 Nyhetsmorgon!
Träningstid: Lördagar kl 11:30-13:30

SABOR LATINO MELAO
Vårt ladies team, där du får möjligheten att ta din dans till nästa nivå. Vi satsar på både show och tävling i Salsa, Bachata och Cha Cha Cha! Ladies teams under vår ledning har bland annat representerat Sverige på tävlingar i både Tyskland, Frankrike och USA samt uppträtt både i Sverige och internationellt.
Träningstid: Lördagar kl 13:30-15:30

SABOR LATINO MELAZA (SEMI-PRO)
Har du det som krävs för att satsa på dansen semi-professionellt?! Vi öppnar upp möjlighten att dansa tillsammans med Nando & Susie i pargruppen Melaza, för att förbereda koreograifer för tävling på internationell nivå. Ett krav är att du behärskar Salsa On2 och att du har tidigare erfarenhet av att stå på en dansscen.

För mer information kontakta oss!
E-post: info@slda.se
FB: Sabor Latino Dance Academy, Nando Menjura, Susie Häggqvist

SABOR LATINO SAOCO PÅ TV4 NYHETSMORGON 11/1 2018

Anmälan/REGISTRATION: Sabor latino teams hösten 2018

Anmäl ditt deltagande i länkarna/register you participation in the links:

Sabor Latino Aché

Sabor Latino Saoco

Sabor Latino Melao

Sabor Latino Melaza

BLI MEDLEM I VÅRA TEAMS!

Vi söker ständigt dansare som har driv, disciplin och inte minst vilja att ge det lilla extra! Vi ser att du älskar dans och att jobba mot gemensamma mål. Vi välkomnar dansare med olika dansbakgrund för att skapa dynamiska och spektakulära gruppkoreografier för både show och tävling i salsa, bachata & cha-cha-cha.

För att veta mer eller för att berätta varför just du skulle passa som dansare hos oss, mejla oss på  info@slda.se.