KONTAKTA OSS

KONTAKTA OSS PÅ SABOR LATINO DANCE ACADEMY

Vi erbjuder kvalitativ undervisning i salsa, bachata och andra latinamerikanska danser i form av terminskurser, workshops, privatlektioner och mer!

Utöver undervisning erbjuder vi även olika typer av dansarrangemang och dansshower både i grupp, par och solouppträdande och som passar alla typer av events, stora som små!

Vi som grundat Sabor Latino Dance Academy har många års erfarenhet som dansare, instruktörer samt koreografer och undervisar med god pedagogik och positiv energi! Stor vikt läggs vid att alla ska känna sig välkomna och på att förmedla essensen av “sabor latino”, dvs ha en latinamerikansk känsla i allt vi gör!

Besöks- & postadress: Charlottenburgsvägen 1, 169 53 SOLNA

Vi finns på plats ca 30 minuter innan schemalagda kurser och finns för att svara på frågor med mera. Enklast är dock att mejla eller ringa vid funderingar och förfrågningar!

FÖRFRÅGNINGAR OCH BOKNINGAR: Vid frågor om vår verksamhet, bokning av privatlektioner,  möhippor, svensexor, företagsevent, hyra av lokalen etc. nås vi enklast via e-post:  info@slda.se men du kan också nå oss på telefon: (0046)73-0658667

Om du har frågor kring betalningar etc. skriv till:  ekonomi@slda.se

Bankgiro: 5533-0906

För att se videoklipp och bilder från våra kurser och annat som händer på Sabor Latino Dance Academy – följ oss på YouTube, Facebook och Instagram!

YouTube: Sinclairs Sabor Latino Dance Academy

FB: @sinclairssaborlatinodanceacademy

Instagram: @sinclairssaborlatinoda