DROP-IN & ÖPPNA KLASSER

DROP-IN & ÖPPNA KLASSER PÅ SABOR LATINO DANCE ACADEMY

Om du är i stan på besök eller av andra anledningar inte kan delta på en hel terminskurs så erbjuder vi ändå flera möjligheter att dansa med oss och det går att komma drop-in på samtliga terminskurser på schemat!

Våra solodanskurser är öppna klasser där det bara är att komma och dansa loss. Vill du komma drop-in på våra partnerwork- samt barn- & ungdomskurser behöver du först göra en platsförfrågan till info@slda.se eller 073-0658667 (Susie).
Se hela vårterminens schema HÄR!

PRISER DROP-IN

1 KLASS: 170:-

5 KLASSER: 800:-

10 KLASSER: 1500:-

Drop-in betalar du på plats, antingen kontant eller via Swish. Köper du klippkort med flera klasser går det bra att dela med en danskompis. (Klippkortet är giltigt till 2020-06-30).

Under våren 2020 har vi dessa solodansklasser på schemat:

SABOR LATINO 50+ SALSA MIX NYBÖRJARE

Måndagar kl  11.00-12.00 på Upplandsgatan 49

Måndag 20/4 hålls klassen utomhus på dansbanan i Vasaparken!

Sabor Latino 50+ Salsa Mix Basic är en solodansklass för deltagare som passerat 50-årsstrecket! Här dansar du individuellt med målet att öka din koordinationsförmåga, kroppsmedvetenhet och rörelsekapacitet. Här får du lära dig autentisk stil, danssteg och roliga stegkombinationer i den latinamerikanska dansen salsa och dessutom får du testa på andra rytmer, såsom bachata, merengue och cha cha cha! Inga förkunskaper behövs och stort fokus läggs på dansglädje och lekfullhet!

NIVÅ: Ingen tidigare danserfarenhet krävs!

INSTRUKTÖR: Monica Grahn

SABOR LATINO 50+ SALSA MIX FORTSÄTTNING

Måndagar kl 12.00-13.00 på Upplandsgatan 49

Måndag 20/4 hålls klassen utomhus på dansbanan i Vasaparken!

Sabor Latino 50+ Salsa Mix är en solodansklass för deltagare som passerat 50-årsstrecket! Här dansar du individuellt med målet att öka din koordinationsförmåga, kroppsmedvetenhet och rörelsekapacitet. Du får lära dig autentisk stil, danssteg och roliga stegkombinationer i den latinamerikanska dansen salsa och dessutom får du dansa andra rytmer, såsom bachata, merengue och cha cha cha!

NIVÅ: På den här kursen går vi inte igenom salsans grundsteg från början, utan bygger på med stegkombinationer och kroppsrörelser som passar till musiken. Om du har gått på Sabor Latino 50+ under höstterminen så blir det är nästa steg om du är sugen på att utmanas mer. Om du har annan danserfarenhet eller gillar att lära dig grunderna i ett lite intensivare tempo så är det här också nivån för dig.

INSTRUKTÖR: Susie Häggqvist

BACHATA SHINES & BODYMOVEMENT

Söndagar kl 14.00-15.00 på Upplandsgatan 49

Det här är en solodansklass, där du alltså inte dansar tillsammans med en partner, utan individuellt. Här får du dansa till bachatamusik och träna på rytmik, body movement och stegkombinationer specifika för bachata och som du kommer att ha stor nytta av även i pardans. Varje vecka bygger vi ihop en kort stegkombination där stilen och “känslan” beror på musikvalet för den specifika klassen.

NIVÅ: Denna klass har en öppen nivå och passar både dig som vill jobba med detaljer och dig som vill bli säkrare på stegen. Du behöver minst ha grundkunskaper i bachata alternativt annan danserfarenhet som gör att du har lätt att ta till dig nya dansstilar. De första gångerna kan vara utmanande men ju fler klasser du tar desto lättare och roligare blir det! That’s a promise!

INSTRUKTÖR: Susie Häggqvist

AFRO-CUBAN & RUMBA

Söndagar kl  18.00-19.00 på Fryshuset, Mårtendalsgatan 6

Afro-Cuban & Rumba är en solodansklass där du dansar individuellt för att öka din kroppsmedvetenhet och rörelsekapacitet, vilket du har stor nytta av även i pardans. Denna kurs är ett måste för dig som vill ha grundläggande kunskap i afro-kubansk dans, kubansk rumba, yoruba (orishas), palo och mycket mer! Du kommer att förbättra din rytmik, bodymovement och förståelse för dessa danser, betydelsen och intentionen i varje rörelse.

NIVÅ: Nivån är öppen men tempot är intensivt, så du behöver ha tidigare danserfarenhet som gör att du kan ta till dig nya steg, rytmer och rörelser under klassens gång. Ju fler gånger du kommer, desto lättare och roligare blir det!

INSTRUKTÖR: Yunier Oviedo Robertson

REGGAETON

Söndagar kl 19.00-20.00 på Fryshuset, Mårtendalsgatan 6

Reggaeton är en solodansklass där du dansar individuellt för att öka din kroppsmedvetenhet och rörelsekapacitet, vilket du har stor nytta av även i pardans. Denna kurs är ett måste för dig som gillar musikstilarna reggaeton, cubaton och timbaton, som fullkomligt har erövrat världens musikscener! Under kursens gång kommer du att förbättra din rytmik, bodymovement och garanterat även även konditionen!

NIVÅ: Nivån är öppen men tempot är intensivt, så du behöver ha tidigare danserfarenhet som gör att du kan ta till dig nya steg, rytmer och rörelser under klassens gång.

INSTRUKTÖR: Yunier Oviedo Robertson