BARN & UNGDOM

DANSKURSER FÖR BARN & UNGDOMAR

KURSSTART SÖNDAG 28 JUNI

Vi har danskurser för barn och ungdomar, från 6 år! Från nybörjare till tävlingsträning. Sabor Latino Dance Academy är medlem inom SDO – Sveriges Dansorganisation och är aktiva inom Swedish Dance League. 

Vid anmälan av flera syskon drar vi av 10% på kursavgiften. Skriv syskonets namn i upplysningsfältet vid anmälan. Vi erbjuder också mängdrabatt om man vill dansa mer än en gång i veckan. Anmälan till två kurser ger 15% i rabatt på kurspriset och tre kurser ger 20% i rabatt.

SABOR LATINO KIDS ÖPPEN NIVÅ (från 6 år)

Söndagar 14.00-15.00

Kursstart söndag 28/6

Under 5 fartfyllda kurstillfällen kommer dansarna att få bekanta sig med flera olika latinamerikanska danser som salsa, bachata, merengue och under terminens gång lära sig autentiska steg och rörelser samt lära sig takt och rytmik, under lekfulla former.

NIVÅ: Det behövs inga förkunskaper för att delta på den här kursen. Det går också jättebra att gå den mer än en gång, speciellt för de allra yngsta, eftersom vi hinner med att gå igenom ganska mycket under terminens gång.

PRIS: 750:- BOKA/BOOK

SABOR LATINO YOUTH SHOW- & TÄVLINGSTRÄNING

SÖNDAGAR 15.00-16.00

Kursstart söndag 28/6

Show- & Tävlingsträning i Artistic Ballroom Caribbean solo/duo under ledning av flerfaldiga SM-vinnare!

För alla unga talanger erbjuder vi möjligheten att träna och förbereda sig inför tävling i solo och duo i de latinamerikanska danserna salsa, bachata och merengue, som ingår i disciplinen Artistic Ballroom Caribbean, som är en ganska ny tävlingsform inom danssporten och där du antingen tävlar individuellt (solo) eller tillsammans med en annan dansare (duo). Skillnaden mellan att tävla i duo och i par är att man aldrig tar traditionell dansfattning i duo utan dansar sida vid sida. Under terminen får du lära dig dansteknik, artistiskt uttryck, rytm, musikalitet och allt annat som behövs för att inta tävlingsgolvet med storm!

NIVÅ: Tempot kräver bra grundkunskaper i de aktuella danserna alternativt goda grunder i annan dansdisciplin. Vi ser även gärna att egen träning sker på det vi går igenom på klasstillfällena.

PRIS: 750:- BOKA/BOOK