BARN & UNGDOM

DANSKURSER FÖR BARN & UNGDOMAR

NU BÖRJAR VÅRTERMINENS KURSER- KOM & PROVA-PÅ!

Vi har danskurser för barn och ungdomar, från 6 år och upp till 15 år! Från nybörjare till tävlingsträning. Sabor Latino Dance Academy är medlem inom SDO – Sveriges Dansorganisation och är aktiva inom Swedish Dance League. 

Vid anmälan av flera syskon drar vi av 10% på kursavgiften. Skriv syskonets namn i upplysningsfältet vid anmälan. Vi erbjuder också mängdrabatt om man vill dansa mer än en gång i veckan. Anmälan till två kurser ger 15% i rabatt på kurspriset och tre kurser ger 20% i rabatt.

SABOR LATINO KIDS AZUQUITA NYBÖRJARE (från 6 år)

Söndagar kl 10.00-11.00 på Upplandsgatan 49

Kursstart v.4. Uppehåll för sportlov v.9 samt Påskdagen (12/4).

Våra yngsta dansare kommer under 14 fartfyllda kurstillfällen kommer få bekanta sig med flera olika latinamerikanska danser som salsa, bachata, merengue och reggaeton och under terminens gång lära sig autentiska steg och rörelser samt lära sig takt och rytmik, under lekfulla former. För de som vill kommer det att finnas möjlighet att visa upp det man lärt sig i slutet av terminen på Sabor Latinos vårfest. Exakt datum för uppvisningen annonseras i början av terminen.

NIVÅ: Det behövs inga förkunskaper för att delta på den här kursen. Det går också jättebra att gå den mer än en gång, speciellt för de allra yngsta, eftersom vi hinner med att gå igenom ganska mycket under terminens gång.

PRIS: 2000 kr BOKA/BOOK

SABOR LATINO KIDS TUMBAO NYBÖRJARE/FORTS (från 8 år)

Söndagar kl 11.00-12.00 på Upplandsgatan 49

Kursstart v.4. Uppehåll för sportlov v.9 samt Påskdagen (12/4).

Våra lite yngre dansare kommer under 14 kurstillfällen få lära sig autentiska steg och rörelser inom de latinamerikanska danserna salsa, bachata & merengue. Inslag av reggaeton kommer också finnas med. Under terminens gång kommer de att lära sig rytmik, taktkänsla, musikalitet och mycket mer, allt under roliga och fartfyllda former!

För de som vill kommer det att finnas möjlighet att visa upp det man lärt sig i slutet av terminen på Sabor Latinos vårfest. Exakt datum för uppvisningen annonseras i början av terminen.

NIVÅ: Den här kursen passar dig som har testat någon eller flera av danserna sedan tidigare, till exempel på en kurs på Sabor Latino Dance Academy men det passar även dig som tycker att det är roligt att dansa och är nyfiken på att lära dig latinamerikansk dans, även om du inte har dansat det tidigare!

PRIS: 2000 kr BOKA/BOOK

SABOR LATINO TUMBAO MEDEL (från 8 år)

Söndagar kl 12.00-13.00 på Upplandsgatan 49

Kursstart v.4. Uppehåll för sportlov v.9 samt Påskdagen (12/4)

Under 14 kurstillfällen kommer deltagarna att utmanas i både teknik, rytmik och koordination inom de latinamerikanska danserna salsa, bachata & merengue. Inslag av reggaeton kommer också finnas med. Under terminens gång kommer de att förbättra sin rytmik, taktkänsla, musikalitet och mycket mer, allt under roliga och fartfyllda former! För de som vill kommer det att finnas möjlighet att visa upp det man lärt sig i slutet av terminen på Sabor Latinos vårfest. Exakt datum för uppvisningen annonseras i början av terminen.

NIVÅ: Detta är en påbyggnadskurs från Sabor Latino Tumbao från tidigare terminer så kursen kräver en viss dansvana. Det går såklart bra med danserfarenhet från andra, liknande kurser.

PRIS: 2000:- BOKA/BOOK

SABOR LATINO IRÉ-FÖRBEREDANDE TÄVLINGSTRÄNING (upp till 15 år)

Onsdagar 16.00-17.00 på Upplandsgatan 49.

Kursstart v.4. Uppehåll för sportlov v.9.

Tävlingsförberedande träning i Artistic Ballroom Caribbean solo/duo under ledning av flerfaldiga SM-vinnare!

För alla unga talanger upp till 15 år erbjuder vi möjligheten att träna och förbereda sig inför tävling i solo och duo i de latinamerikanska danserna salsa, bachata och merengue, som ingår i disciplinen Artistic Ballroom Caribbean, som är en ganska ny tävlingsform inom danssporten och där du antingen tävlar individuellt (solo) eller tillsammans med en annan dansare (duo). Skillnaden mellan att tävla i duo och i par är att man aldrig tar traditionell dansfattning i duo utan dansar sida vid sida. Under terminen får du lära dig dansteknik, artistiskt uttryck, rytm, musikalitet och allt annat som behövs för att inta tävlingsgolvet med storm!

I den här gruppen jobbar vi förberedande med målet att tävla i någon eller flera av danserna inom Artistic Ballroom Caribbean (salsa, bachata, merengue) under SM i Eskilstuna, 20-24 maj 2020.

Sabor Latino Iré kommer även att visa upp det de lärt sig i slutet av terminen på Sabor Latinos vårfest. Exakt datum för uppvisningen annonseras i början av terminen.

NIVÅ: Tempot kräver bra grundkunskaper i de aktuella danserna alternativt goda grunder i annan dansdisciplin. Vi ser även gärna att egen träning sker på det vi går igenom på klasstillfällena.

PRIS: 2 000 KR BOKA/BOOK

SABOR LATINO ACHÉ-TÄVLINGSTRÄNING (upp till 15 år)

Måndagar 16.00-17.00 på Upplandsgatan 49

Kursstart v.4. Uppehåll för sportlov v.9 samt Påskdagen (12/4)

Tävlingsträning i Artistic Ballroom Caribbean solo/duo under ledning av flerfaldiga SM-vinnare!

För alla unga talanger upp till 15 år erbjuder vi möjligheten att träna och förbereda sig inför tävling i solo och duo i de latinamerikanska danserna salsa, bachata och merengue, som ingår i disciplinen Artistic Ballroom Caribbean, som är en ganska ny tävlingsform inom danssporten och där du antingen tävlar individuellt (solo) eller tillsammans med en annan dansare (duo). Skillnaden mellan att tävla i duo och i par är att man aldrig tar traditionell dansfattning i duo utan dansar sida vid sida. Under terminen får du träna på dina tävlingskoreografier, dansteknik, artistiskt uttryck, rytm, musikalitet och allt annat som behövs för att inta tävlingsgolvet med storm!

NIVÅ: I Aché är tempot högt så tidigare danserfarenhet från show och tävling i danssammanhang rekommenderas liksom bra grundkunskaper i de aktuella danserna alternativt goda grunder i annan dansdisciplin. Vi ser även gärna att egen träning sker på det vi går igenom på klasstillfällena.

Planerade tävlingar under våren 2020: 21/3 (Uppsala), 4/4 (Södertälje), SM i dans 20-24/5 (Eskilstuna).

Aché kommer även att uppträda i slutet av terminen på Sabor Latinos vårfest. Exakt datum för uppvisningen annonseras i början av terminen.

PRIS: 2 000 kr BOKA/BOOK

SABOR LATINO BATÁ – GRUPPKOREOGRAFITRÄNING FÖR TÄVLING

Söndagar kl 13.00-14.00 på Upplandsgatan 49 

Kursstart v.4. Uppehåll för sportlov v.9 samt Påskdagen (12/4).

För alla unga talanger upp till 15 år erbjuder vi möjligheten att lära sig en gruppkoregrafi med mål att tävla på SM i dans som går av stapeln 20-24 maj 2020 i Eskilstuna i kategorin Danceshow Caribbean Grupp, som ingår i Artistic Ballroom, som är en ganska ny tävlingsform inom danssporten och innehåller de latinamerikanska danserna salsa, bachata och merengue.

Gruppen sätts samman efter provdans lördagen den 18/1 (se info på www.slda.se). Gruppkoreografin kommer att innehålla både pardans och indivuduell dans och förutom koreografin kommer fokus att läggas på dansteknik, artistiskt uttryck, rytm, musikalitet och allt annat som behövs för att inta tävlingsgolvet med storm!

Sabor Latino Batá kommer även att visa upp sin koreografi på Sabor Latinos vårfest. Exakt datum för uppvisningen annonseras i början av terminen.

NIVÅ: Tidigare danserfarenhet krävs för att delta, gärna från tidigare kurser på Sabor Latino Dance Academy och vi ser helst att man även deltar i någon av våra danskurser, Tumbao Medel, Aché eller Iré samt att egen träning sker av det vi går igenom under koreografiträningarna.

PRIS: 2 000 KR BOKA/BOOK