BARN & UNGDOM

DANSKURSER FÖR BARN & UNGDOMAR

Vi har danskurser för barn och ungdomar, från 6 år och uppåt! Från nybörjare till tävlingsträning. Sabor Latino Dance Academy är medlem inom SDO – Sveriges Dansorganisation och är aktiva inom Swedish Dance League. 

SABOR LATINO KIDS AZUQUITA (nybörjare, från 6 år)

Söndagar kl 10.00-11.00, Fryshuset sal 4 – Mårtendalsg. 6

Våra yngsta dansare kommer under 14 fartfyllda kurstillfällen kommer få bekanta sig med flera olika latinamerikanska danser som salsa, bachata, merengue och reggaeton och under terminens gång lära sig autentiska steg och rörelser samt lära sig takt och rytmik, under lekfulla former.

Det behövs inga förkunskaper för att delta på den här kursen. Det går också jättebra att gå den mer än en gång, speciellt för de allra yngsta, eftersom vi hinner med att gå igenom ganska mycket under terminens gång.

PRIS: 2000 kr BOKA/BOOK

Syskonrabatt: Vid anmälan av flera syskon drar vi av 10% på kursavgiften. Skriv syskonets namn i upplysningsfältet vid anmälan.

SABOR LATINO KIDS TUMBAO (forts/medel, från 8 år)

Söndagar kl 11.10-12.10, Fryshuset sal 4 – Mårtendalsg. 6

Våra lite yngre dansare kommer under 14 kurstillfällen få lära sig autentiska steg och rörelser inom de latinamerikanska danserna salsa, bachata & merengue. Inslag av reggaeton kommer också finnas med. Under terminens gång kommer de att förbättra sin rytmik, taktkänsla, musikalitet och mycket mer, allt under roliga och fartfyllda former!

På den här kursen går vi igenom lite mer och lite snabbare, så vi rekommenderar tidigare danserfarenhet för att hinna med i tempot.

PRIS: 2000 kr BOKA/BOOK

Syskonrabatt: Vid anmälan av flera syskon drar vi av 10% på kursavgiften. Skriv syskonets namn i upplysningsfältet vid anmälan.

TRÄNA FÖR SHOW & TÄVLING MED REGERANDE SM-MÄSTARNA! 

SABOR LATINO KIDS COMPETITION (ACHÉ)

Mån kl 16.00-17.00 Upplandsg. 49 & Sön kl 12.20.13.20 Mårtendalsg. 6

För alla unga talanger upp till 16 år erbjuder vi möjligheten att träna och förbereda sig inför både show och tävling i de latinamerikanska danserna salsa, bachata och merengue, som ingår i disciplinen Artistic Ballroom Caribbean inom danssporten. Vi lär ut dansteknik, artistiskt uttryck, rytm, musikalitet och allt annat som behövs för att inta dansgolvet med storm!

Tidigare danserfarenhet krävs för att delta, gärna från våra övriga Sabor Latino Kids-kurser. Det är schemalagt två kurstillfällen varje vecka, då gruppen tränar gemensamt. Utöver dessa tillfällen ser vi gärna att egen träning sker på det vi går igenom under klasserna.

Syskonrabatt: Vid anmälan av flera syskon drar vi av 10% på kursavgiften. Skriv syskonets namn i upplysningsfältet vid anmälan.

PRIS: 3000 kr BOKA/BOOK

OBS! Kurstillfällena hålls på två olika platser: måndagar 16.00-17.00 på Upplandsgatan 49 och söndagar 12.20-13.20 på Mårtendalsgatan 6, Fryshuset sal 4.