SABOR LATINO TEAMS

SABOR LATINO TEAMS

Som en del i vår verksamhet erbjuder vi på Sabor Latino Dance Academy möjligheten för amatördansare att ta sin dans till scen och tävling, under trygg vägleding av Nando Menjura och Susie Häggqvist.

VÄLKOMMEN PÅ AUDITION LÖRDAG DEN 18:E AUGUSTI

Vill du ingå i något av våra teams och få chansen att stå på scen och tävla internationellt?! Ta då chansen att bli en av våra dansare!

Vi söker dig som har driv, disciplin och inte minst vilja att ge det lilla extra! Du ska älska dans och att jobba mot gemensamma mål. Vi välkomnar dansare med olika dansbakgrund för att skapa dynamiska och spektakulära gruppkoreografier för både show och tävling i salsa, bachata & cha-cha-cha.

Våra auditions hålls på Sabor Latino Dance Academy, Sibyllegatan 29.

SCHEMA FÖR DAGEN

Kl 11:30: DÖRRARNA ÖPPNAS
Var redo att börja på utsatt tid för just den/de auditions du vill delta på och ha för ändamålet lämplig klädsel (EJ jeans eller utomhusskor). Det finns möjlighet att byta om på plats.

Kl 12:00-13:00: NYHET! SABOR LATINO ACHÉ
För våra yngre talanger upp till 15 år kommer vi från och med i höst att erbjuda möjligheten att lära sig teknik, koreografi, scenuttryck och allt annat som behövs för show och tävling inom latinamerikansk dans. Tidigare danserfarenhet rekommenderas starkt.

Kl 13:15-14:15 SABOR LATINO SAOCO
Gör audition till vårt parteam Saoco om du vill utvecklas som dansare och få möjlighet att uppträda och tävla både i Sverige och internationellt i danserna Salsa och Bachata. Sabor Latino Saoco har bland mycket annat tävlat i Spanien, Tyskland och senast i USA, där de lyckades att ta hem en 2:a plats i World Latin Dance Cup samt gjort ett showframträdande live på TV4 Nyhetsmorgon. Vi välkomnar att komma i par men det är absolut inget krav!

Kl 14:30-15:30 SABOR LATINO MELAO
Ta chansen och gör audition till Sabor Latino Melao, vårt ladies team, om du vill ta din dans till nästa nivå och satsa på både show och tävling i Salsa, Bachata och Cha Cha Cha! Ladies teams under vår ledning har bland annat representerat Sverige på tävlingar i både Tyskland, Frankrike och USA samt uppträtt både i Sverige och internationellt.

Kl 15:45-16:45 SABOR LATINO MELAZA (SEMI-PRO)
Har du det som krävs för att satsa på dansen semi-professionellt?! Vi öppnar upp möjlighten att dansa tillsammans med Nando & Susie i pargruppen Melaza, för att förbereda koreograifer för tävling på internationell nivå. Ett krav är att du behärskar Salsa On2 och att du har tidigare erfarenhet av att stå på en dansscen.

För alla som lyckas ta en plats i något av våra teams är träningstiderna enligt följande schema med start v.35:

SABOR LATINO ACHÉ
Tisdagar & Torsdagar kl 16:15-17:15

SABOR LATINO SAOCO
Lördagar kl 11:30-13:30

SABOR LATINO MELAO
Lördagar kl 13:30-15:30

SABOR LATINO MELAZA
Onsdagar kl 15:30-17:30

För mer information kontakta oss!
E-post: info@slda.se
FB: Sabor Latino Dance Academy, Nando Menjura, Susie Häggqvist

SABOR LATINO SAOCO PÅ TV4 NYHETSMORGON 11/1 2018

Anmälan/REGISTRATION: Sabor latino teams hösten 2018

Anmäl ditt deltagande i länkarna/register you participation in the links:

Sabor Latino Aché

Sabor Latino Saoco

Sabor Latino Melao

Sabor Latino Melaza

BLI MEDLEM I VÅRA TEAMS!

Vi söker ständigt dansare som har driv, disciplin och inte minst vilja att ge det lilla extra! Vi ser att du älskar dans och att jobba mot gemensamma mål. Vi välkomnar dansare med olika dansbakgrund för att skapa dynamiska och spektakulära gruppkoreografier för både show och tävling i salsa, bachata & cha-cha-cha.

För att veta mer eller för att berätta varför just du skulle passa som dansare hos oss, mejla oss på  info@slda.se.